NYA LÄSARE

Välkommna! Blogg om Suad (Psycho) och Lina (Schitzo) forsätt läsa, kommentera om det är något. frågor? Whateva! Just ask. 
för beskrivning av vem som är vem så kolla bland kategorierna:)

then go ahead cuz I ain't mad at cha

Jag förstår inte det här med hater... jag skulle aldrig använda min tid på ett sånt misslyckat sätt som att hata ngon/något I don't kno shit about, jag förstår inte heller mig på människor som är så galet patetiska.. jag har alltid sagt det här citatet, det r mitt eget fo real "sluta älska och du kommer omedelbart sluta hata" hoppas ni förstår det. hoppas ni kan förstå hur patetiskt det är att prata skitsnack, att ta ut sin ilska på sig själv över andra hur omoget det är att försöka vara någon annan, okej visst tonåren det är en tuff tid speciellt för oss tjejer, det är mycket som pågår i våra hjärnor, och som psykologin säger så är det sant att ett år i tonåren för oss känns som 10 år då så mycket hinner hända, tänker jag tbx på förra året känns det som det var en evighet sen.. jag vet int. men iallafall, jag är en säker person. jag vet vem jag är, vem jag vill vara jag har klart för mig vad jag vill göra och hur jag ska lyckas med det. därför har jag aldrig behövt snacka om andra eller försöka vara som andra för jag vet vem jag är... jag kan inte förstå mig på vissa. det är otroligt många, varför vilja ha någon annans intresse, liv eller klädstil? Varför finns det på riktigt människor som så gärna vill efterlikna andra? Jag blir så sur för jag är varken helt fel eller perfekt jag är bara jag men när jag inte har rättigheten att vara jag då andra ständigt försöker fucka de, och t.om bete sig som mig? då blir jag rädd. på riktigt... Ska jag vara rädd över att säga mina åsikter? och nej inte för reaktioner, för jag kör min grej and fäk de som inte håller med. yttrande frihet människor, jag kan säga tycka och känna vad jag vill men jag måste också respektera andras ord, andras handlingar andras sätt att sköta grejer även om jag "tror" att mitt sätt skulle varit bättre.. så tänk efter nu.
är du personen som känner sig träffad så misslyckad och tom så du måste leva på andra? oavsett vad du har gått egenom, oavsett allting så finns du här på jorden av en anledning, och hade gud velat ha två eller flera Lin:or hade han skapat dem. 
alla, sluta efterlikna fjortisar, kändisar, dt:n allt sånt där, varför rädda för vad folk ska tänka? Ungdomen kan vara underbar men en sak ska ni veta den tar slut en dag, och då kommer ni inte ha samma vänner kvar, samma tankar eller ngt och den bästa förberedelsen för imorgon är att göra sitt bästa idag. även om det är kaos, även om ni inte vet: betyder det inte att ni aldrig kommer veta, och en sista sak: Det underlättar att veta vad man letar efter innan man börjar leta.
Schiitzo

Paranormal activities ?

Vet inte hur det stavas, men var iallafall på smygpremiären för en stund sen, måste bara säga att jag flrväntade mig mer av filmen och ändå sitter jag här med min kusin, alla ljusen tända och tänker på vad som kan hända. hahaha.. men aja, det är ett måste att kolla på den filmen även om den kanske inte är lika läskig som man förväntar sig. den har premiär 13 November så gott folk, missa inte filmen. Suaad (pyscho) var också och kollade på den haha! Jag tycker den är tung, vene vad hon tycker.
och sen fick vi en kommentar där det stod att den personen älskade den tuav oss som älskade bizzy och baseball jacka haha det verkade ironiskt men ändå tack även om du menade allvar eller inte:D det är jag (lina)
som skrev de haha :D
och forsätt kommentera!!!!!!!!
Iaf, hoppas ni röjer för fullt just nu eller myser galet med någon speciell. kiss on u guys

Det regnar i stockholm

"ibland hördes grät som inte lät som gråt av rädsla och ensamhet,det här var lågmäld och dämpad gråt, ljudet av plågor och ångest. sådana gråt kan förändra ens liv, man glömmer aldrig att man har hört dem.
och även om jag satt där inne, ensam i min cell så visste jag att mina vänner hade det lika jobbigt. var och en i sina egna celler, panikslagna av ensamheten och i slagsmål med sina egna demoner"


 


Tävling hos söta Foki! :D (tryck där det står Fokis blogg för att komma in)
                                     (tryck där det står Forhair.nu för att komma in)
Skynda för tävlingen gäller endast tills på fredag!

Rekomenderas! älskar Fokis blogg ♥ 


assofyfaaaaan! :(

Ligger på sängen, klockan är exakt 04:10.. Vandrar igenom mina tankar, tänker på mycke men samtidigt ingentin? vet int.. Jag hata folk som inte uppskattar andra.. Om du har folk som står vid din sida uppskatta dom människa! För en dag så kommer dom inte stå kvar där, dom kommer inte alltid finnas vid din sida.. Uppskatta de innan de blir för sent.. Don't make the same misstake..

Rest in peace <3I
need you to set me free


if the world stops spinnin and the sky falls down

-Halloween är på väg nu, och fan vad kul både om man ska sitta hemma med några
vänner och se på en rysare, och om man ska på stor fest utklädd!
Det är verkligen en höjdpunkt i kalla Oktober!

Baseball jackor, Många skulle aldrig kunna ha de på sig men erkänn att det är snygga?
och om man matchar de rätt... ouf! Kanske inte party outfit, men du ska ut på stan och bara chilla
 med några, drar du på dig ett par jeans converse kattig T-shirt och baseball jacka och fet halsduk
 och jag lovar att du sre fläshig ut, jag själv (Schitzo) köpte en häromdan,
och alla har sagt fan vad snygg jacka, fast skulle nog inte passa mig. WRONG den passar alla!Det vore inte jag om jag inte hissade Bizzy bone, han är min hjälte,
mitt hjärta mitt allt. det låter som jag behöver hjälp.. men han är verkligen min gud haha
 sjukt jag vet, men det är bara så det är!


- Nitar :D - hah, på klack armband väskor, allt!- Desperate housewifes är tbax biatch! - Förlåt för språket men är så himla glad haha, de mitt favorit program, ja har vart en trogen tittare sen långt bak, alltså när den började! haha.
- Att resa är ett måste nu i vinter ! -
själv ska psycho resa till Venezuela, sol paradiset i en vecka och till Perú i en och en halv månad!
Vita byxor, jag äger själv såna men jag har inte haft på mig dem på ÅRATAL
allt som ska vara på benen och är vitt är discusting om inte det är skor. haha,
dissar dem mest för att i mina ser de ut som att jag har tung rumpa villket jag inte har, men grejen är den att dem är vita och fula och även om de sitter bra, så kan jag inte ha på mig dem!


Människor som inte förtjänar sin existens - Jag står inte ut med människor, jag vet att det låter ännu mer stört än allt jag har skrivit. men varför finns det såna förstörda själar? Folk som snackar skit, folk som på riktigt tror det är bäst, folk som ska låtsas som att de vet allt och ännu värre Människors dumhet, att alla tror att bara för att någon låtsas att den vet vad den pratar om så automati

 
Någon jour skit, har ni fått de där smset där det står att man kan vara säker nu och att man kan prata med någon som vet exakt vart du är via telefon när du är på väg hem från fest och att man ska vidarebefodra till sina tjejkompisar osv.? DET DISSAR JAG, 021 nummer, mina pengar hinner ta slut innan jag ens snackat i 10 minuter, om dom bryr sig så jävl* mycket så ska det vara GRATIS MED FETA BOKSTÄVER.
Polisens Jour Telefon 08- 50446666 till de som bryr sig o vill veta.

-Vädret =/ behöver jag säga ngt mer?

I WANT THIS! ->-Svikare
Alla vet.. keep ur friends close, keep ur en closer!


ÅNGEST!

Riktig ångest, tell u more about it later!

 


Time square can't shine as bright as you

Den dagen du bestämde dig för att du inte behövde mig, var den dagen jag insåg att jag visst gjorde det.
Man kan inte återskapa magi. den kommer och den går, det gör ont att säga att vi har förlorat vår. vi kan försöka gång på gång men vad för? det finns ingen chans även om vi krigar på. första kyssen - pussen och intima samtalet allt är gjort och att vi älskar varandra kan inte lösa allt ändå.

Tvångstanke

Personligt:
1. ditt fullständiga namn? Lina yoana perea mejia castillo
2. korrekt ålder? 16.
3. längd? ingen alls.
4. skostorlek? 37/38
5. smeknamn? layna
6. vart bor du? trista sthlm
7. vad gör du på fritiden? Skriver, sjunger, festar, läser
8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig)? hm..
9. vad är du mest missnöjd med din kropp (& varför)? min rumpa
10. & vad är du mest nöjd med på din kropp? mina bröst typ
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - finns ingen som jag (förbannelse eller bra?)
12. vad vill du jobba som äldre? Åklagare
13. hårfärg? just nu: alla möjliga. Naturlig? Ljusbrunt
14. ögonfärg? vanligt bruna, men de ändrar färg. har ganska ljusa typ
15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? jag vet mer än alla er

16. kan du själv säga att du ser bra ut? Nja kanske
17. hur mycket bryr du dig om ditt utséende? beror på vart man ska alå
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? måste bara: haha suaads svar var klockren här. Nä ingenting
19. någon vana? bita på naglarna, usch jag vet.
20. lyckotal? 7

vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän?
 har ingen :D
22. hur många nära vänner har du? typ tre
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? Kanske
24. vet många personer vem du är? Tydligen
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? haha det går inte och vara osynlig när man är så pass pratglad och sprallig som jag
26. när var du senast med någon kompis? Igår
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Nä konstig fråga
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? Suaad
29. vem sov senast hos dig? jag vet inte :o måste ha vart Dani typ

romantik
.
30. vill du ha ett förhållande? Bra tidsfördriv men nä äventyr är roligare.
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? Äldre.
32. är du kär? Nej
33. tycker någon om dig som mer än en vän? Ehh..
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? absolut
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? Konstig fråga? det bestämmer man inte preics.
36. tänker du mycket på utséendet hos din tjej/kille? Inte alls.
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja!
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? ja, kom och besök min skola det finns två eyecandy där som är oemotståndliga asså.
39. i din klass? nää

Från kram till sex.
40. har du kramat motsatta könet?
Ja.
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? Ja.
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? nej du vet hahaha
43. har du pussat någon i motsatta könet? japp
44. har du pussat någon i medsatta könet? japp
45. har du pussat den du tycker om? Japp
46. har du pussat någon inför folk? nej vad pinsamt vi gömmer oss bakom buskarna hihi
asså idiot fråga..
47. kysst någon inför folk? Ja.
48. hånglat inför folk? japp
49. vem var ditt första hångel? E.
50. hur många har du hånglat med under en kväll? HAHAHA SJUKT? EN?!
51. vem är ditt bästa strul? A spikat
52. och vem är ditt senaste? anonym
53. ditt äldsta hångel? 4 år äldre
54. skäms du över att hångla inför folk? Nopp
55. haft sex med någon på offentlig plats? - nej jag har skam i kroppen :)
56. haft sex överhuvudtaget? -
57. hur gammal var du första gången? -
58. hur gammal vill du vara första gången? - 19 xD
59. blivit dumpad efter sex? - Aldrig gett någon den chansen
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Nej.
61. har du gjort ngt av detta med de medsatta könet? dani har sett mig naken?

tankar & skit.

62. har du någon fobi? Dockor
63. har du någon allergi? havre kakor typ
64. vad tänker du på innan du somnar? morgondagen och vad jag ska ha på mig HAHA
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? vad ska man tänka?

This or that!
66. vad tycker du bäst om - höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? Att jag är snygg, tycka om kan jag göra själv.
67. en galen kväll med tjejerna/grabbarna eller en mysigkväll med flick/pojk-vännen? lätt galen kväll.
68. vad kommer först, killen eller din bästavän? ingen, jag!
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? Inte ofta alls

74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? oskuld 40+
75. vänskap eller förhållande? förhållande
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? snygg, min personlighet räcker åt båda.
77. juice lr oboy? Juice
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder.
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? 11

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? Ja!!
81. isåfall vem då? JD från scrubs eller Stewie från family guy
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? åka till hollywood och våldta Adriana lima
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr?Nä..
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? verkligen inte
85. kunna sova ute på vintern?
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? utan tvekan, villket land som helst men helst Colombia Brazil eller Holland
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? om mitt liv var så jävla sorligt som du beskriver de så ja

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil?
Absolut
89. vad klär du dig i oftast? Hmm.. vet inte
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? ja förrutom när man ska ner till ICA och handla dårå
91. klär du dig dyrt? dum fråga, priset kvittar om man vill ha något.
92. vad kör du på? allt!

senaste 48 timmarna har jag:
93. pussat någon?
94. haft sex?
95. fått en kram av en okänd?
96. ringt någon? Ja
97. blivit uppringd? ja
98. funnit kärleken?
99. kollat på google? japp!

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? typ 20 minuter:)


Did you keep your heart from dying by throwing it away?

Jag (Lina) satt idag på Engelska lektionen då vi började prata om en bok skriven av Charlotte Brontë ni kanske inte vet vem det är men det är iaf en författare. Romanen heter Jane Eyre och jag vill verkligen läsa den. Vi läste nämnligen ett citat idag, det är när Jane och en flicka hon undervisar är i ett rum, flickan är en otrolig målare och Jane försöker hjälpa till, hon böjer sig över henne och säger " Remember, the shadows are as important as the light"

Jag fastnade verkligen på det stycket. Kommentera, säg vad ni tycker. vad tror ni hon menar? Egentligen menar hon ingenting speciellt utanför målningen, men det är ett riktigt bra citat att använda sig utav i livet. ett bra sätt att tänka på.


:(

Chavez har en svag stund? .. i just miss everything i had with you.. you don't have to go, baby close that door.. 
Ja får en konstig känsla äcklig.. och skrämmande.. mamma är inte här nu =/.. hah känns så knas vill verkligen ha en kram från henne nu nu nu.. mår skit dåligt, kan inte sova vill bara gråtaa .. saknar dig mamma .. :(
känner mig ensam som fan just nu.. lyssnar på musik och önskar att tiden kunde gå tbax te år06.. men ändå inte, har haft galet med knas efter 06 men å andra sidan så lärde jag känna massa nya och underbara människor.. <3
i miss you like hell.. vill bara ha tbax allt vi hade saknar våra tider tillsammans, saknar dig, saknar allt med dig.. till och med de dåliga sidor du hade.. som inte va få haha men iaf.. skulle ge allt för oss.. </3
Låten är underbar..  

I really hate missing u, i rather be kissing u. Don't know what i would do, if i couldnt make love to you over and over and over and i wish that i could live this moment in time..
Baby i can't breath when u touch my body,

 


I will try to fix you

198156-1

Så skönt det kan kännas att vara ensam, att låta ensamheten bli en del av dig - och en vän i nöden. Att ensamhetens eko kan bli den enda som förstår dig, och hur kudden på sängen kan bli din egna specialgjorda axel att luta dig mot. Så skönt det kan kännas att inte ha någon att göra något för, att inte ha någon att överaska - eller någon att svika.

Så skönt det kan vara att festa, och så skönt det kan vara att prata och diskutera förklara vad man menar, att ha en vän att dela allt med och att kunna drömma, att ibland stirra upp i taket på natten eller prata i telefon till gryningen och somna med orden " jag äslkar dig i örat"

Så skönt allt det här kan vara. Men det här är människans dilemma, att ingenting är tillräckligt vi vill inte vara ensamma, men vi älskar att vara med andra människor och få synas. vi önskar ingen pratade om oss, men alla pratar om någon och vi önskar vi inte hade någon att svika eller älska för vi då aldrig kommer bli svikna? Men endå känns det viktigt att ha någon att vända sig mot.

Oavsett om du bor i Kina eller Sverige, Mars eller Jorden så kommer det alltid finnas besvikelse, och någon/några att gråta för, ingen människa kommer klara sig utan besvikelse - eftersom det är dem som formar oss.
Alla kommer bli sårade, trampade, knivhuggna, whateva det gör oss bara starkare men tänk på en sak... försök att hitta någon värd att gråta för och ni kommer aldrig ångra.

WTF?

och Suaad har slagit i skallen, alla vet att bizz är min man.


I'm so fat

Suaads mamma har åkt iväg, så snälla lite rara jag kom till henne idag och ska göra henne sällskap haha men iaf, kom hit så gjrode vi semlor, åt kladdkaka och  drack coca cola. jag är så mätt så jag nästan är hungrig. jag kommer seriöst spy när som helst..


Måste BANTA I'm so fat.
HAHA nooooot :D
Mat dätz Luv även fast man sen efter maten kollar sig i spegeln och säger fan vad fet du är eller så är det bara jag, men vadå? att gå ner skulle INTE skada mig lovar och svär ska nog köra såndär chailatte diet, not. Seriöst tjejer, jag kommer iknte snacka om att Ni är vackra på insidan cuz belive me thats not how you get laid. men om ni är feta och mår bra i de låt inte reklamerna bita er i häcken, om ni dock inte mår bra... då träna, gör något åt det. det finns ingenting bättre än att tycka om sig själv,respektera sig själv och må bra med sig själv. det kan jag lova er. för vem vill älska någon som inte ens kan älska sig själv?

Consider that a fact.

SchiiTzo

musik = chärlek <3

Bizzy Bone är min man ! <3

tyngsta låten, tryck play luta dig bak och njuuuuuut, peajs!When your hero falls

 


Daddy, it hurts =/

This is A TRUE STORY AND iF YOU DONT PASS THiS ON YOU DONT HAVE A SOUL!!!
My name is Chris
I am three, My eyes are swollen
I cannot see,
I must be stupid
I must be bad,
What else could have made
  My daddy so mad?
  I wish I were better
  I wish I weren't ugly,
  Then maybe my mommy
  Would still want to hug me.
  I cant do a wrong I cant speak at all
  Or else im locked up
  All day long.
  When im awake im all alone
 The house is dark
  My folks aren't home
 When my mommy does come home
  I'll try and be nice,
  So maybe ill just get
  One whipping tonight.
  I just heard a car
  My daddy is back
  From Charlies bar
  I hear him curse
  My name is called
 I press myself
 Against the wall
  I try to hide
 From his evil eyes
  Im so afraid now
  I'm starting to cry
  He finds me weeping
  Calls me ugly words,
  He says its my fault
  He suffers at work
 He slaps and hits me
  And yells at me more,
  I finally get free
 And run to the door
 Hes already locked it
  He takes me and throws me
  Against the hard wall
  I fall to the floor
  With my bones nearly broken,
  And my daddy continues
  With more bad words spoken,
  'Im sorry!', I scream
 But its now much to late
His face has been twisted
Into a unimaginable shape
The hurt and the pain
Again and again O please God, have mercy!
O please let it end!
And he finally stope
And heads for the door
 While I lay there motionless
Sprawled on the floor My name is Chris
I am three,Tonight my daddy
Murdered me
And you can help
Sickens me to the soul,
And if you read this
and don't pass it on
I pray for your forgivness
Because you would have to be
One heartless person
To not be affected
By this Poem
And because U R affected,
Do something about it!
 So all i ask you to do
Is pass this on!
 post this as daddy it hurts
Put it in your blog!
if you don't, then you obviously dont care about child abuse
at first i thought this was just a chain letter
and i wasnt goign to send it either
but now i realise
that this is an important situation
at least 5 children each day
from around the world
die from child abuse
 if you are heartless
and chose to do nothing but delete this
then let you be abused and you will know how they feel.

BARNMISSHANDEL </3

nothing lasts forever!

för världen är du någon, men för mig är du världen!
I miss that feeling to know that you have someone by your side, in the good moments and in the bad ones!
i wan't to be there for you, and im not asking for so mutch back..


Hundra frågor!

Personligt:
1. ditt fullständiga namn? Suaad Nicolle Chavez
2. korrekt ålder? 16.
3. längd? 157 cm.
4. skostorlek?
5. smeknamn? chavez
6. vart bor du? skäris.
7. vad gör du på fritiden? festar, vännerna <3
8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig)? unikt.
9. vad är du mest missnöjd med din kropp (& varför)? inget som inte går o fixa :)
10. & vad är du mest nöjd med på din kropp? Det mesta (:
11. vad har du för uppfattning om dig själv? -
12. vad vill du jobba som äldre? Stylist frisör,
13. hårfärg? Svart.
14. ögonfärg? Mörkbruna
15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? jag kan inte sova utan tvn eller lampan eller musik på...

16. kan du själv säga att du ser bra ut? Ja..hellooo hahah
17. hur mycket bryr du dig om ditt utséende? lite mycke..
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? pennan, no pen no eyebrowns.. HAHA
19. någon vana? kollar alltid att dörren är låst när jag går förbi den även fall jag vet att det är låst.. hah
20. lyckotal? 6-8 inte ojämna tal

vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän? Nicole Alarcon
22. hur många nära vänner har du? Några
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? njäe, nyinflyttad...8-) hah
24. vet många personer vem du är? Aa.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? inte alla exakt, men många tror dom känner mig.
26. när var du senast med någon kompis? 5-6 tim sen lina
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? nej, finns de ngn jag inte vill umgås med gör jag int de, om de händer så visar jag de.
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? Daniella
29. vem sov senast hos dig? mike jamel lallå

romantik.
30. vill du ha ett förhållande? Aa..
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? Äldre.
32. är du kär? Vet inte om man ska kalla de kär?...
33. tycker någon om dig mer än som vän? aa
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? Ja, galet..
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? så långt det känns bra..
36. tänker du mycket på utséendet hos din tjej/kille? nej,vill bara känna den där attraktionen ..
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja.
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? tror inte de..haha
39. i din klass? nej.

Från kram till sex.
40. har du kramat motsatta könet? Ja.
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? Ja.
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? Aaaaaaa
43. har du pussat någon i motsatta könet? Yes.
44. har du pussat någon i medsatta könet? Haha galet nog ja.
45. har du pussat den du tycker om? Aa.
46. har du pussat någon inför folk? Ja.
47. kysst någon inför folk? Ja.
48. hånglat inför folk? yes
49. vem var ditt första hångel? Daniel.
50. hur många har du hånglat med under en kväll? låt oss inte förstöra stunden.. haha
51. vem är ditt bästa strul? K.
52. och vem är ditt senaste? J.
53. ditt äldsta hångel? HAHA
54. skäms du över att hångla inför folk? näe.
55. haft sex med någon på offentlig plats? -
56. haft sex överhuvudtaget? -
57. hur gammal var du första gången? -
58. hur gammal vill du vara första gången? -
59. blivit dumpad efter sex? -
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Ja.
61. har du gjort ngt av detta med de medsatta könet? verkligen inte.

tankar & skit.

62. har du någon fobi? clowner och mörkret.
63. har du någon allergi? Mjölk 0.7% hahaha
64. vad tänker du på innan du somnar? Dom...hahah
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? -

This or that!
66. vad tycker du bäst om - höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? Att ngn tycker om mig.
67. en galen kväll med tjejerna/grabbarna eller en mysigkväll med flick/pojk-vännen? variera:).
68. vad kommer först, killen eller din bästavän? Bästa vän!
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? haha jadu.. 97%? hahahah

74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? Icke oskuld 13-
75. vänskap eller förhållande? Svårt.
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? snygg med bra personlighet hahah
77. juice lr oboy? Ohboy!
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? underkläder.
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? 8

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? kanske för en dag :)
81. isåfall vem då? JLO! haha
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? Vad skulle jag inte göra?!!!
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? HAHA JA FIFAN!
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? nej..
85. kunna sova ute på vintern? ja, blame it on the boos..
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? Galet, peru, usa lr venezuela
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Nej.

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? Aa
89. vad klär du dig i oftast? De jag känner mig bekväm i.
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? inte alltid.. haha
91. klär du dig dyrt? någongång ibland :)
92. vad kör du på? my own

senaste 48 timmarna har jag:
93. pussat någon? Ja.
94. haft sex? nej
95. fått en kram av en okänd? nej.
96. ringt någon? nej
97. blivit uppringd? ja
98. funnit kärleken? nej
99. kollat på google? ja

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? ett bra tag.. haha

chärlek!


-+

No fue facil tenerte y perderte, aceptar a olvidarte y hoy k t fuistes siento voy a enloquecerme..

Chärlek? hah, mobba inte stavningen vet att man stavar med k men de ba jag som stavar med ch så! nu vet ni ;).
sitter och funderar.. Har tvättat mina kläder, eller håller på iaf hah, har inte tvättat på en evighet så de känns skit bra nu och känner mig skit duktig.' hah,
Ah men min hjärna har vart på hela dagen.. Tankar om allt&alla.. tänker på skit och motsatsen.. hah, 
det finns folk över allt som krigar för chärlek.. som ger allt för att känna sig älskad bokstavligen.
Och andra som skiter fullständligt i..
De jag vill komma till är iaf - If you have a chance and you wan't it, take it! and don't let the insecurity make you not couse then you will regret it!Te marchaste y solo dijistes adios olvidando que yo tambien te ame!


truly yours,


Ps. I'm still not over you

Igår hade vi en rolig kväll ni inte kommer veta något om HA-Ha, inkräktare.

Danielas booty asså.. alla har ju inte turen att ha den!


Men jag fick ju ansiktet..

chavez'

Haj! :D
har inte skrivit på ett tag..i knoe men nu när jag har en egen dator så kommer det att bli mycke uppdatering!
Under dom senaste dagarna så har jag fyllt år.. haha :D har bara chillat med mina vänner <3
idag så fyller en killkompis år, VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG?!!! ^-).
- vet inte får se vad man hittar, hörs senare, pööösss på rumphään :)
'

 

 


Let me take you down


So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish you were here.


way to smart to let you break my heartNi alla styrs av något, ni alla kontrollas av något. Vi alla har en svaghet.
och när de vi styrs av, när den som kontrolleras oss försvinner har ni ännu en svaghet:
Ni är nu ensamma.
och ni tror att det är negativt, ni tror att det är bättre att ha något att eftersträva
då behöver ni inte bestämma själv osv, vissa människor nöjer sig med att vara sideshow-bob
men det gör inte jag. det är därför jag har lärt mig hantera min svaghet,
på det sättet kan allt och alla lämna mig, hopp, det ni kallar vänner, familj,
allt det där och ändå kommre jag aldrig vara ensam, ändå kommer jag alltid vara bättre än er.
Min hemlighet?

Lär man sig hantera sina rädslor kan man utnyttja dem grovt. och då.. blir man tusen gånger starkare än någon annan


Huh?

Loving you never made me complete cuz after all this time all I've found is the same old fears standing with the tears as my only witness and still I just wish you were here


Twilight fans?

Ja, ni som är riktiga fans har säkert redan sett hemsidan där det står att man inom kort kommer kunna köpa biljetter till förhandsvisningen som kommer vara en dag innan the real premier, man kommer då bl.a få se Twiligh  först, och sedan New moon. Emellan filmerna kommer det vara pauser där ni har chansen att vinna olika priser och Twilight-Quiz.
Man vet inte riktigt i villka städer detta kommer att gälla, men håll utkik så kanske ni är de lyckliga att gå på första visningen!

NewMoon2010Calendar-1.jpg image by RobsessedBLOG
Hunken Robert! Allas drömkille.


-


i wish i could, but i can't !

Happily ever afterVårt dilemma är att vi vill att saker ska förbli så som det är - Men endå annorlunda.

Vi verkar inte inse att allt går ut på olika saker, och det bara finns en enda oskriven regel:
Ge och ta. Vill du ha något måste du ge upp något. För lyckan ger mycket till många, men ingen nog. Det kommer alltid saknas något, hur bra vi än har det kan vi aldrig ha allt vi kan ju forsätta drömma och kämpa på och tro att just den "grejen" kommer ge dig allt du har drömt om, men dessvärre finns det inga genvägar till paradiset.
vi vet aldrig om det är positivt eller negativt egentligen, men för varje ny början krävs det att något annat finner sitt slut
och hur mycket är jag beredd på att ge upp för att få dig?

Som en trofé i min samling, har jag dig är det bra. har jag inte dig kommer jag ha exakt lika mycket kvar som om jag hade haft dig.

Något roligt.... haha


bad!

förlåt för dåligt uppdatering! De kmr mer nu!

Ready 4 whatever

Ja, Suaad har ju inte skrivit in a while och ingen av oss har skrivit något intressant, men måste skriva av mig lite..
Känns som att ni snurrar runt på en karusell och vägrar gå av, medans jag har stigt av för längesen. Jag står bara vid sidan om och kollar och hoppas någon bestämmer sig för att bli lika smart som jag.
All det här skitsnacket och alla de här människorna med status på Facebook och msn namn " Folk nu förtiden, Folk asså"
blabla.. ja, folk nu förtiden asså CONGRATZ! Det är inte nu, det har så alltid varit. Vissa av er har nu efter 16-18 år blivit puttade ur karusellen och smällen i skallen har fått er att inse att OJ det går inte och lita på folk.
Efter att ni har fått sparkar, knuffar och aa nu inser ni. Det är så jävla sorligt, ni människor är så jävla patetiska.
Sluta lipa, och väx upp!
Ingen är 15 föralltid, ni har inga kompisar inga vänner ni har er själva och med tillräckligt mycket tur.. er familj. Bortsett från det är ni ensamma, jag har en sak och säga er:

Grattis, Folk har "förändrats"=visat sig själva), och ni hänger äntligen med i utvecklingen!
Och efter all den här tiden du fortf. äger, är du än kungen över inget-jag-känner-till


Si mañana te vas mañana te olvido

Jag är en man,
Jag har all charm, all mod, 
för att vara till behag, ge dig njutning
och jag vet att det låter arrogant men 
jag kan förföra villken tjej som helst.

Men ibland känner t.om jag mig ensam, och ber en bön
att jag ska bli kär någongång igen
Att han inte ska straffa mig för synden att inte kunna älska. 
För att ljuga så mycket till så många olika tjejer.

Jag är en man och det finns inte något vackrare,
inte ens en ros vackrare jämfört med en kvinna.,
och näck är dem min favorit gitarr, jag gör musik i deras hy.
för dem kan jag bli till en lögnare och ibland spela bäst
vad som än krävs för att glädja dem. 
Jag tar dem enda till månen, sedan blir dem ännu en i min kollektion
och jag sårar även mig själv, men det är så jag matar mitt hjärta.
 
Om ni visste hur min själ lider i ensamhet och utan någon riktig kärlek
Att den här Don Juan personligheten bara är på låtsas, så ni dras till mig 
min säng har varit mitt vittnen om de kvällarna utan fördommar 
mycket sex men aldrig någon kärlek
och jag utan tillsfredsteleseTIPS!Längtar ni efter en skräckis? ja, tyvär det går inte och hitta längre. Alla filmer har blivit så jäfla dåliga, just när det gäller skräck då, finns ingen film längre som inte låter dig sova.
The uninvited är inte precis läskig enligt mig, fast medans ni kollade på Cartoon Network's Cow and chicken kollade jag på Exorcisten, så.. Ja, ni kanske tycker den är läskig.
Men hela handlingen är helt underbar! jag tyckte det var en keff B-film
men i slutet då blev jag verkligen PAFF..
Så se den, seg film, inte så läskig men slutet dödar!

sch-iiTzo


Hey mehej, sitter hemma hos min kusin i Sätra och har precis fixat oss, vi skulle alla till Skärholmen men orkar inte efter igår helt död... Så aa nu är de påväg ut står och skriker och gapar här och nu gick det ut. iaf, idag spelar Chile mot Colombia och jag och Dani ska hem till Jonathan och kolla på matchen tsm emd ngåra andra, det kommer vara både chilenare och colombianer där borta so let's see how that works out.
Anyways, jag är jävligt desperat..
Jag vill inte att vi förlorar eftersom jag då kommer hauntas av alla chilenare som skriker HAHA vi vann och typ tror det har blivit viktigare än barack obama bara för det när egentligen ingen bryr sig.
jag vet att det är så jävla viktigt för er att vara bättre än oss men varför?
Jag förstår inte, det kan ni inte bli?
Jag hoppas på Colombia, vi är ju trots allt mer civiliserade, vackra kvinnor (räknar inte in mig själv där dock)
mer sofistikerade människor, mer knark, bättre rykte, mer mark, och mindre indianer.
Bättre än så kan det nog inte bli?
Jaja, jag orkar inte förudmjukas och höra 4-0 i min skalle varje gång jag ligger hemma i tystnaden som förra året, jag fick en rejäl trauma efter alla chilenare som fick största luften.. De fick handen och de tog hela armen..
haha.. jaja, Skämt Åsido men still. Go Colombia, jag är PATRIOT

if u think ur lonly..' u


without music, life would be a misstake.
I didn't mean it when I said I didn't love you so
I should've held on tight, I never should've let you go
I didn't know nothing, I was stupid, I was foolish
I was lying to myself,

I could not fathom I would ever be without your love
Never imagined I'd be sitting here beside myself
'Cause I didn't know you, 'cause I didn't know me
But I thought I knew everything
I never felt

The feeling that I'm feeling now that I don't hear your voice
Or have your touch and kiss your lips 'cause I don't have a choice
Oh, what I wouldn't give to have you lying by my side
Right here, 'cause baby
(We belong together)

When you left I lost a part of me (Together)
It's still so hard to believe
(Come back, come back)
Come back baby, please
(Come back, come back)
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough (Ooooooh yeah)
Who's gonna talk to me on the phone till the sun comes up (Oooooh yeah)
Who's gonna take your place, there ain't nobody better (Oooooooh yeah)
Oh, baby baby, we belong together

I can't sleep at night when you are on my mind
Bobby Womack's on the radio saying to me:
"If you think you're lonely now"
Wait a minute this is too deep (too deep)
I gotta change the station so I turn the dial
Trying to catch a break and then I hear Babyface
I only think of you and it's breaking my heart
I'm trying to keep it together but I'm falling apart


I'm feeling all out of my element
I'm throwing things, crying
Trying to figure out where the hell I went wrong
The pain inflicted in this song ain't even half of what I'm feeling inside
I need you, need you back in my life, baby

(We belong together)

When you left I lost a part of me (Together)
It's still so hard to believe
(Come back, come back)
Come back baby, please
(Come back, come back)
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough (Ooooooh yeah)
Who's gonna talk to me on the phone till the sun comes up (Oooooh yeah)
Who's gonna take your place, there ain't nobody better (Oooooooh yeah)
Oh, baby baby, we belong together baby! (We belong together)

When you left I lost a part of me (Together)
(Oooooooh yeah)
It's still so hard to believe
(Come back, come back)
Come back baby, please (Oooooooh yeah)
(Come back, come back)
'Cause we belong together

Who else am I gon' lean on when times get rough (Ooooooh yeah)
Who's gonna talk to me till the sun comes up (Ooooooh yeah)
Who's gonna take your place, there ain't nobody better (Oooooooh yeah)
Oh, baby baby, we belong together!

Ooooooh yeah
Ooooooh yeah
Ooooooh yeah
We belong together


So I'm just hanging around

finding things to do to take my mind of missing youIdag var jag i skolan dårå.. ingenting speciellt som vanligt, jag kanske skriver vardag då och då men inte ofta.. som sagt inget speciellt händer haha! förrutom på helgerna då.. Snart ska jag ut med Alba, som btw fyller år om några dagar hihi. Och det gör vår käraste Suaad också, den 15!
Puss hej

Nobody can stop me

I do have a scarred up soul but why can't my skeletons understand me? so what Imma keep on strugglin, and just pray I don't go to hell, stressed I was, 'cuz popps said I wasn't good enough but I still got ur smile. And look at me now gotta be proud of myself, ain't nobody else soundin worried about my health, ain't nobody else telling me I'm okey. How would I live if I stop hustling, strugglin and trustin? still keepin Jesus a part of soulation he gives life in the lugn breath trough toungh now here it comes, and here we go. Nobody can stop me nobody can stop me nobody can stop, what am I going trough? If u only knew. Damn lookin fo affection in wrong places but I learned my lesson rushin fo love yes I did get burned, to never stop is my only concern I was a 40 before I became 12 nobody comprehend callin me worthless but I've done more now in early 16 then they ever will but no one understands behind closed curtains I'm just workin on being better death scares me but Jesus will prepare me and hopefully he will repair me. Watch your sins regret what you do wrong ask fo apologize and even the worst of us

Can be born again.


Har gjort om ganska mycket i texten, till mitt eget haha men fortf. är de Bizzy's låt fast allt är typ ändrat menmen, och jag vet att jag har sgt att jag inte är religiös, men det är jag inte heller. men jag tror starkt på "större makt" på "gud"
Relgion och tro på gud är inte samma sak okej!


Tvångstanke

Frågor..

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ingen kan vara lycklig
3. Är du uttråkad?
4. Är du ledsen?haha nej
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? Nopp aldrig!
7. Är du full? haha I wish
8. Är du en cooling? Cooling är mitt mellan namn höhö
9. Är du från Irland? hahaha
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tror inte på kärlek
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja vi lever ju. 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? faktiskt inte
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Just nu
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nopp
6. Har du haft en hemlig beundrare? Meh det skulle ju inte vara hemligt om jag vet de?
7. Är du kär? Ja, i mig :D
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Lust
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Vanliga kompisar
fan behöver bästa vänner?
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? COCA COLA!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll jag är inte romantisk
8. Pengar eller lycka? "den som sa att pengar inte kan köpa lycka, vet inte vart man skulle handla"
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Msn

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej?hahaha
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja men jag har släppt det nu!
4. Hoppat Bungee Jump? Nej rädd för höjder och allt som är upp o ner haha
5. Ljugit för någon du tycker om? Vita lögner är ingen fara!
6. Ätit en hel tårta? gillar inte tårtor:O 
7. Gjort bort dig offentligt? HAHAH jaa!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja -.-
9. Gråtit när ett husdjur dog? HAHA NEJ
10. Velat försvinna?  Ja, till Colombia,till Mars, till vartsomhelst.
Säger det igen: Jag hör inte hemma i Sverige eller så är det fel på hela världen
Jag befinner mig i fel tid.

skit

Vad såg du på tv sist? 2 and a half man
Vems blogg läste du sist? Ernas

Vad åt du sist? eh.. kommer inte ihåg xD
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Lollo
Vem messade du sist? Maike hahah
Vad läste du sist "bok"? Snabba cash
Vem pussade du sist? Nån i skolan?
Vem kramde du sist? Kommer inte ihåg men nån i skolan?
Vem bjöd du sist på något? Roua på cola ?:o
Vad köpte du sist? Coca cola :D


Freedom is another word for "nothing left to loose"

More then words was all I ever wanted you to show
Then you wouldn't have to say " I love you"
'Cause I'd already know


Om jag fick välja mellan att ha dig nu
eller aldrig velat ha dig.
skulle jag välja det senare.


Sch-iiTzo


i längtan på bättre tider..

Frågor..

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ibland..
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? näe
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Självklart
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Näe

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? sometimes.. hah
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Yes
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja..
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Kanske de kanske..
7. Är du kär? vet nt?..
8. Vill du gifta dig i framtiden? Självklart

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och
8. Pengar eller lycka? Lycka !..båda? :) hahah
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Både&

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja .. :/
4. Hoppat Bungee Jump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? ah.. 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja..
9. Gråtit när ett husdjur dog? jo.. hah
10. Velat försvinna? Ja .. galet många gånger..

skit

Vad såg du på tv sist? simpsons haha
Vems blogg läste du sist? Min :)

Vad åt du sist? sallad
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? mike
Vem messade du sist? alekz
Vad läste du sist "bok"? Sho Bree
Vem pussade du sist? syster :)
Vem kramde du sist? Mamma
Vem bjöd du sist på något? Mike redbull haha
Vad köpte du sist? redbull.. hah x'D

 

onödigt skit......


svaga stunder..


sometimes it feals like i don't belong here..

Viam inveniam aut faciam


Music for now

One thing about music
When it hit you feel no pain
1. Bizzy bone - Sit back relax
Sitta versen är rikstung!


2. Eric hassle - Hurtul
Kär i låten just nu!


3.James Fauntleroy - Take me back
En favorit, riktig Lina-låt


4.Micheal Jackson - In the closet
Riktig klassiker, rikstung.5. Bizzy bone - Voices in my head
Låten är jag.


6. Lighthouse family's version - Ain't no sunshine7. Eminem - Beautiful


8. Demarco - I remember


9. Imortall technique - You never know
[the prince of lyrics]


10. James brown - play that funky music!


Min musiksmak är väldigt mixad... och jag föredrar gammla låtar och old school musik.
Jag gillar t.ex inte Kanye west, Chris brown och Lady gaga särskilt mycket.
Kanye west: Hatar alla hans låtar, suger! Chris brown take you down och Superhuman är faktiskt två av mina favoriter.. lady gaga gillar bara 1 låt. och aah.. inte lil wayne heller.. ja.. jag föredrar Ray charles före Lil wayne's låtar haha! Men nu valde jag låtar ni läsare kan tänka er att lyssna på!

Sch-iiTzo

(stäng av pyschos bandspelare längst ner innan ni sätter på här)


Hur jag fick dig att älska mig

"Tiden läker alla sår"
Jo,så länge vi tillåter den att göra det. Inte ska vi sitta instängda i oss själva och vänta på att tiden gör jobbet åt oss även om vi tar förgivet att det är precis det den skall göra
.


"Tiden läker alla sår"
tror ni på det? Att all smärta vi under livet får känna bara suddas bort efter ett tag? Det tror jag inte på, men jag tror på just den meningen, för att jag tolkar det på ett annat sätt. Jag anser att det är precis vad det inte gör, såren finns där föralltid för att påminna oss, lära oss.
Tänk er vad ni skulle vara, villka ni skulle vara utan all den här smärtan som faktiskt byggt upp er till den ni är idag. Glädje skulle inte vara glädje, om det inte var tillräckligt balanserat med sorg. Visst, ibland kan det kännas alldeles för jobbigt, ibland känns det (iaf för mig) Att varje gång jag har tyngd på axlarna ska gud kasta ännu mer på mig, jag undrar alltid ifall han vill testa mig..se hur mycket jag klarar av. Ibland kollar jag upp och tänker högt
"Är det här allt du har?"
Det finns en viss ironi i det, men det testar mina gränser. Det roligaste är när det börjar gå över och jag glatt kan unna mig att säga "Jag klarade det"

Tiden läker alla sår - Tiden fungerar som ett plåster, den sätter du på när det finns risk att mer blod kommer, eller när du vet att någon kan strö salt över det, men när faran är över tar du bort den igen och såret är läkt men återigen, det betyder inte att den aldrig funnits. Så när du kollar där kommer du komma ihåg den, men den är ju läkt.. så varför oroa sig över den?


Daniel.. ♥

Jag kan inte förklara hur mycke jag saknar dig..Så många tårar finns inte..
Kan inte beskriva hur mycket jag älska dig, för så måna känslor finns inte,
kan int beskriva hur mycke du betydde för mig för dom orden finns inte.
Men du fanns och du kommer föralltid finnas i mitt hjärta...


Jag saknar dig.. =/

Rest In Peace ♥

/Chavez


Can't get no better

Alla älskar väl bio?
Tänk er att vi nu kan se premiärer och allt möjligt för bara 60 kr? Iallafall studenterna.För ni har väl fått CSN-Kortet?

Men visste ni att blir man medlem på SF bio så kan ni också få gratis biljetter på typ förhandsvisningar på olika filmer?

Jag var senast på bio förra veckan då jag såg Final Destination i 3D, filmen var inte riktigt bra, helt okej B-Film liksom, men effekterna var rikstunga!
Jag tänkte iallafall rekomendera den här filmen: Allt för min syster.
Jag ska gå och kolla på den, kanske idag, ananrs blir det väl någon annan gång :)
Sch-iitzo

skvaller!! rihannas naken bilder ha läckt ut.


veckans Grrrr :D


And yet we're all tryin to endure it

1. Det tar ett tag  att komma över saker / minnen och människor 
    men kom ihåg: Alla förluster är inte dåliga förluster

2. Du är inte tonåring föralltid, du kommer inte föralltid ha acne, sitta ensam i matsalen, eller ha problem med idealet. Även om vissa saker från tonåren följer med oss hela livet, så kan vi ändra på det. Ingen är 15 år hela livet, det här ska alla tänka på. Alla har användning av den tanken! Det ska jag förklara i ett annat inlägg.

3. Du är ensam, hur mycket folk försöker övertyga dig om att du absolut INTE är det. Så är du det. men
    Ensamhet är inte alls så tråkigt, lär du dig vara din egna bästa vän kommer du inte känna dig ensam heller.

4. Hur tufft det än verkar idag så kunde det faktiskt vara tuffare, sörj inte ditt misära liv... gör något åt den

5. Våga alltid drömma större. Våga vara orealistisk, önska dig saker du kanske inte kan få och kämpa för dem
     även om det verkar hopplöst så kan livet ge oväntade riktändringar

6. Glöm dock aldrig det du har i livet och uppskatta det. det kan hända att du tappar greppet om ditt förstånd och inser att du sedan länge tillbaka har släppt ditt liv för att jaga något som aldrig varit ditt att jaga.

7. Kom ihåg att "ge upp" bara är för förlorare. Och när världen känns svart och hopplös, Ge inte bara upp. Kämpa, för det är just i den sekunden då allting kan ändra sig.

8. Minnen är minnen, händelser är händelser. Att du beklagar kommer inte att att ändra på händelserna och att minnas och fästa sig vid dem, kommer inte att ta dem tillbaka.
Big love to my favourite man in the whole world, Bizzy bone är min själsfrände föresten!

/ Schitzo


Over to Sch-iiitzo

Ja hej, så visst har Suaad (pyscho) då fixat bloggen, och visst har hon skrivit de senaste inläggen..
det betyder dock inte att jag har gått under! jag väntade bara på Designen och när man har fått den då motiveras man till att skriva. Däremot spellistan där nere.. AHH Pyscho gör något åt grejen jag hör bara shit, and it ain't good shit asså.
Vår musiksmak när det gäller låtar på spanska.. vi kommer alltid överens alltid alltid..
men när man börjar lägga sånhär r&b shit på en blogg som är våran OCH INTE ENS BRA R&b då
jäflar va!
Nä men, Jag har en tendens att ibland skriva lite för mycket. Egentligen skulle jag bara skriva ett onödigt inlägg om mig själv som pyscho gjort! Namn: Lina yoana
Födelse år: 1993
Bor: på jorden
Familj: Mamma och lillasyster
Gillar: Läsa, skriva, Dansa, festa, prata, aa..
Favorit plats att äta på: Hemma med Erna.
Gillar; Vadå gillar? Gilla som i vad? Man kan gilla mycket?
 Om du har skrivit det här själv pyscho lär dig förklara dig själv..

Känsla just nu: mätthet
Varför: åt precis
Favorit mat: Kladdkaka (om det är mat?)
Vad har du på dig nu: Leggings lång skjorta linne under?
Vad för smink har du på dig nu: Inget
Vad för smink brukar du ha: typ bronzér grejsimojs mascara och eyeliner
Har du druckit:nu? det är Tisdag ? I'm schitzo but not alkis
Är du stolt: Över vad? Mitt land Ja? Ditt land? Nej
Ska du fortsätta dricka: är det här egentligen en undercova-test för Alkisar?
Har du rökt: Det är år 2009, att fråga om man har rökt är som att fråga om man har msn.
Har du rökt vattenpipa: klart
Har du snusat: ÄCKLIGT!!
Är någon kär i dig just nu: Jag? Kär? Kär är för idioter :)
Vem: Vadå vem?
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Jag sover hemma alå..
Vem/Vilka: -
Är du olyckligt kär just nu: Förtjust och kär är inte samma sak..
Håller du vad du lovat: Om det passar mig.
Har du dåligt självförtroende: Ibland. Att förklara mitt självförtroende är jättekomplicerat.
Fråga om ni bryr er.
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Alla har ju varit tonåringar någongång? Lyckligtvist har jag kommer över det där nu höhö
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Nej är skitmätt..
Saknar du någon just nu: Nej varför skulle jag sakna någon?


Jag är bra på att skriva, det vet jag det vet alla :)
Men inte när det är sånt här. Vad ska jag säga? "jag gillar rosa färg och HM! hihi"
Scratch that, no no. Ska berätta typ lite onödig fakta bara sen får ni se mig hur in-i-helvete ni vill.
Jag tror starkt på något. Men jag vet inte vad det är, inte än iallafall. Jag är inte religiös. Och nu tror ni jag är nån satanist eller så, nej, jag tror på något större än oss alla. Jag tror på något som kanske är gud, kanske är det en makt. Det gör mig ganska förvirrad, jag är väldigt mycket av en "tänkare" och "drömmare" samtidigt som jag är väldigt jävla realistisk. jag är en ganska öppen och social person. Jag är från Colombia-Cali! Riktigt stolt riktig Colombian! Första intrycket de flesta får när de ser mig är att jag är bitchig, villket jag inte är. Jag är ganska trevlig, många tycker jag är rolig, jag har nästan alltid ett leénde på läpparna. förrutom på morgorna, jag blir en riktigt jävla bitch då, jag tycker att jag är väldigt annorlunda, och när jag skriver det här skäms jag för det känns lite som om jag hedrar mig själv och ba I'm the king of the world. men Nej, jag har negativa och positiva sidor, jag är människa, jag är lina och inget mer men aldrig mindre. Jaja, Folk verkar tro att jag har ett hjärta av guld ibland? Jag är väl överskattad. För egentligen kan jag säga det rakt ut, jag är inte särskilt omtänksam,jag är ganska seg på att fatta när jag ska hålla käften, kan säga saker jag kanske inte borde säga. Men jag är en ganska ärlig person, vet inte om det är bra eller dåligt? Jag har hört att jag är ganska "djup" och "djup" vet jag inte om jag är, vet bara att jag tänker annorlunda än de flesta. och... Vet ni vad? ska sluta snacka skit, läs bloggen och lär känna mig. Gör villken bild ni än vill av mig,. det är upp till er. jag kan sitta här och säga att jag älskar barn och önskar mig fred på jorden mest av allt. upp till er att bedömma vem jag är och vad jag är för er, jag vet redan.självförtroende!


Vi vet att det har skrivits en massa om det den senaste tiden i bloggvärlden(!), men vi kan inte låta bli o göra ett inlägg som handlar om just det vid med, alltså, självförtroende!
Idag finns det massvis med unga tjejer runt om i världen som tror alldeles för dåligt om sig själva, det kan vara att man tycker att man inte är "tillräckligt snygg", eller att ens personlighet inte räcker till t.ex om man önskar man kunde vara mer social, skaffa mer vänner. Vi tror att det ligger mycket i hur kändisvärlden ser ut idag som påverkar mycket hur ungdomar tänker, man har ett slags "skönhetsideal", dvs. Pinnsmal, det ska inte va så! Vi säger KÖTTFYFAN!


För det första så fråga dig själv, vad är det som egentligen ger dig dåligt självförtroende?
*utsida/insida, det vill säga utseendemessigt. Insidan, ibland så kan det finnas människor som känner sig äckliga inuti och helt enkelt inte värda.. Det är fel! Eller så kan det vara så att man önskar att man kunde vara mer social eller mer annat, att man inte tror att man kan uppnå det man vill. Du måste ta reda på vad det är som gör att du får ett dåligt självförtroende och jobba på de! Man måste lära sig att lita på sig själv och framförallt ÄLSKA SIG SJÄLV, ÄLSKA DITT LIV! Skapa mål som du vill uppnå, lägg krav på dig själv och se till att du uppnår dina mål! Va omringad av människor som älskar dig och som du trivs med när dom är runtomkring dig, som får dig att må bra.

Lite fler tips;
Kolla inte efter ytan, kolla längre fram och hitta djupt in! Skit i alla modetidningar och den så kallade "kroppsidealen" Det är inget fel med att motionera och äta rätt men istället för att se anorexia som ett ideal så kan du bli det bästa som du förmår istället, en grej som jag vet är t.ex, när jag äter nyttigt, så känner jag mig bättre, jag mår bättre, jag behöver inte ha gått ner i vikt eller något liknande utom för mig så känns det bara bra!

Strunta i andras förväntningar om dig, andras dvs vänner familj osv. Och följ ditt eget hjärta, Börja från 0 till 100 så märker du att det inte är värsta grejen.

Lyssna på det andra har å säga.. OM andra människor har dåligt självförtroende. Altså lär dig att lyssna, ta in det folk har och säga och erbjuda, lita.

Freeeeeeeesh, Fixa upp dig, jag vet att när jag fräshar upp mig och sätter på mig fina kläder, kläder jag trivs i så känner jag mig fin, jag mår bra. Det betyder inte att man ska gå och köpa kläder för värsta slanten och man behöver inte klä sig dyrt heller, för fina kläder måste inte alltid ja värsta guldmärket.

Döda alla negativa tankar!
Många av oss tänker alltid ofta, Jag kommer inte kunna eller jag kommer inte klara det, försök att ändra elle nej försök inte utom ÄNDRA dom där tankarna och gör ditt bästa! För om man vill så kan man!

På natten
innan du lägger dig så ta papper å penna och skriv minst 5 positiva saker som har hänt dig under dagen, sen kan man alltid skriva ner om man har fått komplimanger eller något en vän eller familj har sagt till dig, allt som får dig att må bra, dom sakerna kan du läsa när du t.ex mår skit nåndag.. tro mig de får dig att må bra! skriv ner saker som får digg å garva :D.Ni kan självklart fråga om ni vill veta nå mer!

om oss..Namn:
Suaad Nicolle
Födelse år: *
Bor: sthlm
Familj: Mamma syster & mammas man..
Gillar: Festa chilla :)
Favorit plats att äta på: indien garden
Gillar; unkow

Känsla just nu: kissnödig..HAHA
Varför: för mycke cocacola..
Favorit mat:
Peruansk.. haha mafaka
Vad har du på dig nu: jeans leggings adidas
Vad för smink har du på dig nu: maskara eye liner
Vad för smink brukar du ha: mascara eye liner ögonbrynspenna :)
Har du druckit: Ja
Är du stolt: Galet
Ska du fortsätta dricka: De int så att ja dricker?..
Har du rökt: ah
Har du rökt vattenpipa: Ja
Har du snusat: Aldrig
Är någon kär i dig just nu: De du..
Vem: Hemligt!
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: nej
Vem/Vilka: -
Är du olyckligt kär just nu: som tur nej? hah
Håller du vad du lovat: Oftast
Har du dåligt självförtroende: nej
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Kanske de kanske..inte..
Har du lust att äta jordgubbar just nu: JA !
Saknar du någon just nu: Ja många!

Haj !

Alla kallar mig för Chavez, vf? jo, det är mitt efternamn, är fett stoolt över den hah om du kände mig skulle du ha fattat!
Jag ska berätta lite mer om mig själv.

Jag är en tjej som är 15 år gammal, snart 16 den 15oktober, ska självklart ha värsta festen!
Jag älskar att va men mina systrar, dom gör min dag, att veta att jag har mina underbara vänner vid min sida gör att jag vaknar med ett leende på läpparna varje morgon. Som nästan alla tonåringar så gillar jag självklart att festa och umgås med flicksen vaaarje helg haha, har mina boys som ja brukar chilla med ni vet riktiga chill kvällar (:
Jag älskar att dansa, jag hade mitt egna lilla dance crew.. hah, Latina Crew From Stockholm dansen för mig är det bästa som finns, den får mig att komma in i min egna lilla värd full av glädje och lycka och glömma allt som finns runtomkring.. allt som pågår mellan min värld och andra sidan.. När jag dansar så känns det som att jag enkligen kan andas på riktigt asså! haha, det kanske låter lite konstigt men inte för mig, att dansa är det bästa för mig haha. Vi hade våra shine moments, vi dansade i blandannat midsommarlatino un08 agregat och fler ställen, känns lite knas nu.. Att den drömmen är över. Vad ska man göra, shit happend things goew wrong peapole change, Life goes on! hah blir kanske lite besviken.. men men just nu är min plan iallafall att fixa nått eget, göra audition och ta in fler folk.. Vad mer finns det.. jag bor i skäris har bott där i ca9 mån, gick i rågsvedskolan och nu går jag i St:botvidsgymnasium, tyngt gymnasium trivs galet där asso jag går i frisör linjen de finns galet med underbart folk där, klicka med flera på direkten. Det betyder inte att jag ska leka som vissa andra och bara för att jag har börjat i en ny skola träffat nytt folk att jag ska glömma mina älsklingar, u r always nr1! haha. Jag är halv peruan kvarts chilenare och kvarts irakier.. chile&irak e från pappas sida, men jag är inte uppväxt med han, so i don’t give a fuck.. and i don't speak arabiska! haha aja mer saker om mig kmr ni få veta med tiden om du fortsätter läsa so peace out.

The pic is on me (:


Inside I'm dancing

Att älska kan kosta dig livet men låt aldrig livet hindra dig från att älska.

Satt och tänkte lite... och det där bara poppade ut ur min hjärna..
(sånt händer ibland)
och var bara tvungen och skriva det kändes det som..


insanity

tja! Det här är Lina och Suaads blogg, A.ka Chavez & Perea men också:
Schitzo och Psycho

Varför? Krävs bara att ni forsätter läsa och ni har svaret.

Peace nd Love

 
Psycho diggar Melissa gordon's karaktär för att hon är "tung helt enkelt"

Schitzo diggar The Joker för att det är personerna man tror är mest galnast som egentligen
har båda fötterna på jorden. Ni är hjärntvättade mina vänner.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0