Tips, Gå ner i vikt.


Hey Gulliga läsare!,
håller på att kolla ett program om saker som händer i verkliga livet,
Det finns olika avsnitt om massa olika shit som händer.
De här avsnittet handlar om en 8 årig tjej som känner sig tjock fast än hon är jätte smal.
Hon börjar kolla på tidningar och hon lär sig att räkna kalorier, hon börjar med olika dieter och med tiden
så sluta hon äta helt.
Det börjar växa hår på ryggen/kroppen för att "skydda" mot värme/kyla?.
Hon börjar tappa mycke hår och börjar få påsar under ögonen, tillslut så vägrar hon ens kolla på mat.
Barnet fick börja gå till psykologen och hennes mamma får reda på att hennes dotter har Anorexia.
Efter det så får barnet gå till nå behandlingshem? Hon måste va där i tre månader och får inte träffa sin mamma, första dagen så sitter hon på ett bord med massa andra anorexia barn, och ungerfär 8 kvinnor som jobbar där.
Alla har en tallrik med mat framför sig, och en av kvinnorna som jobbar där sa med en hög ton, Ni ska äta upp allting som finns på tallriken på 15 minuter.(?) De är jätte stränga :s.
En av tjejerna gömde lite mat på håret, kvinnan som jobbar la tillbaks det på hennes tallrik och tvingar henne å äta.. Hon saknar sin mamma galet och hon försöker tvinga i sig maten varje dag på 15 minuter för annars så kan hon inte träffa sin mamma.. De knas, när man har anorexia så blir man envis och man vet bara de man vill veta.. och man ser bara de man inte vill se..




Det är skit dåligt att inte äta något alls, Om du inte äter något så istället för att gå ner i vikt så stannar de kvar, asso om du inte äter eller inte äter regelbundet så sparar kroppen maten du åt innan, för den vet ju aldrig när du kommer stoppa i mat.. och om du inte käkar efter 3-5 dagar så kommer du att sluta bli hungrig och din mage kommer göra ont som fan, du kommer "bajsa" blod och din kropp kommer ens inte vilja ta emot mat efter det, och det är skit farligt!



 

 

Börja med att göra din egna hälsosamma diet.


Käka 4 gånger om dan med jämna mellanrum,
T ex.

-På morgonen så kan man käka kokta ägg eller hårt/vanligt bröd, spelar ingen roll med te/kaffe.

-På lunchen så kan man käka youghurt, med kornfleks? Kokta ägg, sallad,jag föredrar START naturella, Galet gott, mättar snabbt!

-Mellis därimellan, frukt

-Middag, en kycklingsallad kanske?, Ta kyckling file, koka där efter kan man fritera med lite margarin fall man vill, sen så gör man sallad, mycke citron! man ska helst skippa salt och kryddor Och drick massor med vatten!!!!!! EN HALV LITER GLAS VATTEN FÖRE VARJE MÅLTID!
Vatten är ett måstee!!

-Men fortfarande käka och variera lite då o då,
Man kan t ex. Äta soppa med grönsaker och variera med lite pasta då&då


-Träna, träna minst 3 gånger i veckan, gör situps gå styketräna, gå ut och spring, SIMMA, Det bästa du kan göra är att dansa! Dansa Latinamerikansk musik, merengue, salsa, reggaeton de är den bästa träningen!


-(VIKTIGT..) gör dieten bara tills du har gått ner tillräckligt, är balancerad och du är nöjd me dig själv,

- du går ner garanterat 17 Kg på en mån.














Kommentarer
Postat av: Ida Tallhed

Det finns inget sätt att gå ner SNABBT och HÄLSOSAMT! Hälsosamt kan man gå ned, men inte så väldigt snabbt. De du skrivit om här uppe är en så kallad GI-metod vilket låter väldigt hälsosamt ellerhur? men artt leva så under en längre tid är inte heller helt hälsasamt då de innehåller dåligt med kolhydrater och kroppen behöver även kolhydrater. Dessutom så finns de ingen diet som gör att man på lång sikt går ner mycket. En diet gör så man går ner men oftast går man upp allt igen den dagen man börjar äta vanlig mat för at kroppen är fel instölld och förväntar sig allt nyttigt. Kroppen mår allra bäst genaom att få vanlig mat, sånt man brukar äta, men man kanske man minska sina portioner en aning oxh sen är de TRÄNING, TRÄNING, TRÄNING! som gäller.. jag håller själv påmed en viktnedgång nu och har l´´lyckats med 13kilo :) 30 till ska bort.

2009-11-17 @ 14:35:59
URL: http://idatallhed.blogg.se/
Postat av: malin

om man vill gå ner i vikt ska man absolut inte äta youghurt, och inte ägg heller bara gulan isf. brocoli, lax, kyckling och keso, sen massa träning på det ;)

2009-11-17 @ 17:08:20
URL: http://niilams.blogg.se/
Postat av: malin

man ska inte äta ägg om man vill gå ber i vikt, inte eggvitan iaf :)

2009-11-17 @ 19:23:07
URL: http://niilams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0