piggyflu?

Aah, årets talk, the piggyflu och sprutan? va ska man göra, ska man ta den eller inte?
Har ni sett de här filmklippet?


Jo det handlar om en tjej som är chearleader och hon tog sprutan mot svin influensan och hon har fått galet konstiga biverkningar? ja hon kan varken gå eller prata om hon inte går BAKLÄNGES eller SPRINGER?
Va fan äredär för sjuka biverkningar.. asso hon kan inte gå vanligt och man kan knappt höra henne om hon pratar men fall hon springer eller går baklänges så är allt som vanligt.. helt sjukt asso man vet inte om man kan tro på det här för de har bara hänt henne? :s.. asso flera människor har tagit sprutan och de är bara hon som har reagerat sådär, vi stod och prata om det här i svenska lektionen i längre än halva lektionen och min svenska lärare säger att allt dehär är rent bullshit, att dom bara försöker tjäna pengar, om de skulle hänt på riktigt vrf säga till en reporter och låta halva världen veta om de? jo för att tjäna pengar, ja sa men tänk om dom inte vill att de ska hönda andra d? då svara hon BUUULSHIET HAHA FOLK SKITER I ANDRA TOTALT.
så ja, frågan är fortfarande ska man ta sprutan eller inte? själv har jag största beluts ångest, för man riskerar på att både ta sprutan och inte...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0