People people

Hade psycho skrivit om att dricka vatten inte äta och svälta sig själv till död hade alla feminister skrivit om kvinnan och idealet och Kissie the killer, hade hon skrivit att det är fint med "något extra att ta i" hade alla små Dessie lovers kallat oss feta och lata, och hängt ut oss på deras blogg med 50 besökare och sagt att vi var feta förortsbrudar, hon gjorde ingenting utav det men ändå fick vi respons och ändå fick vi kommentarer från brudar med dålig attityd, vi driver den här bloggen, vi har lösenordet till den här bloggen, vi har gjort den här bloggen. och det betyder också: VI SKRIVER VAD VI VILL i vår blogg. Tror ni att hon bara skrev listan för att hon inte hade bättre för sig? Här kommer man med en fin tanke och så måste alla reagera på ett otroligt onödigt sätt. Rätta henne osv, men skriv ni själva då hur ni blev av med ert feta ass? Det är så otroligt tragiskt att ni måste kommentera och försöka rätta och få henne att framstå som dum. Som om hon skrev inlägget i hopp om att få besöksrekord, och bli kändis. som om hon skrev inlägget för att hon var tvungen att skriva det. Hon försökte bara hjälpa till, tydligen får man inte säga fel, och säger man rätt då får man akta sig: det kan tydligen vara fel också.
Har bara en sak att säga er, why dont y'all get yourself a nice cup of 'shut the fuck up' ? Dessutom skrev hon listan för att den förmodligen funkar också? inte gissar hon sig fram till grejer: det kallas erfaranhet.
Ni verkar inte vara medvetna om att: Alla kroppar är likadana (om man är normal) vill säga. Man har exakt lika många celler, och lika många lugnor, men alla kroppar reagerar olika. Inte får alla rökare cancer, och inte blir alla som äter godis extremt överviktiga? Hennes kropp har reagerat positivt för de här, gör inte er kropp det så..
that ain't my fuckin problem.
or hers.

Slash Slash The ugly fucking truth you just gotta deal with : SchiiTzo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0